Neix ‘Las Lolas al Sol’, una xarxa d’agitadores culturals

Jun 17, 2021 | Noticias

Som un equip de ‘dones que fan coses’

Las Lolas al Sol (www.laslolasalsol.com) es basa en el principi que la Cultura és rendible en totes les seves formes i expressions. La cultura nodreix, alimenta i beneficia a la societat.

Las Lolas al Sol està orientada a concretar idees i realitzar esdeveniments culturals. Ja sigui des del món del periodisme, la fotografia, la literatura o arts escèniques, la missió és generar impacte i donar visibilitat. És a dir, construir ponts entre projectes culturals de proximitat i les diferents marques, institucions i persones que puguin veure’s beneficiades.

Amb una llarga trajectòria en el sector cultural, -(www.lolagroup.es, www.lfmagazine.photo, www.somoslibros.es)- Las Lolas al Sol aposta per la gestió en el seu sentit més ampli i cerca dotar als seus inversors de prestigi i beneficis a través d’accions sostenibles i mesurables en el temps. Un dels seus objectius és aconseguir l’impacte i la transformació, lligats al desenvolupament i a la transformació social. Volem convertir-nos en referents del sector com a plataforma que fa visible el retorn de la inversió i el patrocini.

Las Lolas al Sol han creat un manifest que defineix els seus valors els quals es basen en la creació de cultura des de dins cap a fora perquè la seva missió és descentralitzar-la i fer-la accessible.

Les activitats pretenen oferir la cultura sense límits ni restriccions. Las Lolas al Sol és un cant a la llibertat, a la nuesa i a la no-censura.

No hi ha res més rendible que una ànima sacsejada. Per això el desenvolupament de la cultura és primordial per a millorar la capacitat de storytelling de qualsevol institució. Amb Las Lolas al Sol hi haurà una oportunitat per a visibilitzar aquest concepte i potenciar projectes que incloguin diferents disciplines i formats.

Contacte
Carlota Biel
carlota@laslolasalsol.com
M.: 674376108